Son Dakika..
Yükleniyor...
29 Nisan 2014 Salı

Vali Mutlu’nun klasik ralli heyecanı

'9. Allgeau-Orient Rallisi'nin Türkiye ayağı startı öncesi Sultanahmet Meydanı'ndaki tanıtımına katılan İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, ralli heyecanını yaşadı

Klasik otomobilin direksiyonuna geçen Vali Mutlu, "Eski araba bulmak ekonomik bir değer oluştu. Böyle araba bulursanız kaçırmayın" dedi.

Türkiye'nin tanıtımına katkı sunacak '9. Allgeau-Orient Rallisi'nin Türkiye ayağı startı öncesi İstanbul Valiliği tarafından Sultanahmet Meydanı'nda lansmanı düzenlendi. İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir, Sultangazi Belediye Başkanı İsmail Erdem'in katıldığı tanıtımda "9. Allgeau-Orient Rallisi 2. Başkanı ve Türkiye sorumlusu Nadir Serin ralli hakkında bilgiler verdi.

"KEŞKE BIR KLASIK OTOMOBILIMIZ OLSAYDI DA ZAMAN ZAMAN KULLANABILSEYDIK"

Allgeau-Orient Rallisi'nin 3 Mayıs'ta 9'uncusunu gerçekleştireceklerini, 6 Mayıs'ta da Sultanahmet Meydanı'nda toplanacaklarını söyleyen İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, " Bu yarış bizim için çok önemli. Avrupa Birliği ile düzenleniyor. Ralliciler ülkemizin çok önemli şehirlerinden geçecekler. Daha sonra Ürdün'deki Suriyeli sığınmacılara 300 araçlarını hediye edecekler. Dolayısıyla Suriyeli sıgınmacıların desteklenmesi konusunda çok önemli bir proje" dedi.

"Keşke bir klasik otomobilimiz olsaydı da zaman zaman kullanabilseydik" diyen Vali Mutlu, vatandaşlara da tavsiyelerde bulundu. Mutlu, "Eski otomobilleri bulup tamir edip kullanabilmek lazım. Eski araba bulmakta ekonomik bir değerde oluştu. Eski araba bulursanız alın. Tamirini yapın ve keyifle de kullanın" diye konuştu.

VALİ MUTLU ŞOFÖR KOLTUĞUNDA

Konuşmasının ardından Vali Mutlu ralli arabasının şoför koltuğuna oturdu. Yanında Fatih Kaymakamı Ahmet Ümit'i alan Vali Mutlu, arka koltuğa da Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir ve Sultangazi Belediye Başkanı İsmail Erdem'i oturtturdu. Kısa süreli deneme sürüş sonrası Vali Mutlu, basın mensuplarına da 'Sizleri de yanımıza almak isterdik ama yer kalmadı' dedi. Vali Mutlu'nun bu sözleri hem vatandaşları hem de basın mensuplarını güldürdü.
Almanya Ürdün arası olan ralli güzergahlarında 20 ülkeden toplam 117 takım, 350 araç ve 700 yarışmacı katılacak.

ŞENGÜL KARAKIŞ


Kaynak IHA : Vali Mutlu'nun klasik ralli heyecanı
Alıntı: Vali Mutlu'nun klasik ralli heyecanı

Bursa Güvenlik Sistemleri

0 yorum:

Yorum Gönder

Quick Message
Press Esc to close
Copyright © 2013 Bursa Güncel Haber Merkezi All Right Reserved