Son Dakika..
Yükleniyor...
29 Nisan 2014 Salı

Acı haber Akhisar'ı yasa boğdu

4 gündür kendisinden haber alınamayan ilkokul öğrencisi Umut Zambak'ın cesedi, Tren İstasyonu'nda terkedilmiş vaziyetteki su kuyusunda bulundu.

Acı haber Akhisar'ı yasa boğdu.Edinilen bilgiye göre, sabaha karşı saatlerinde Akhisar İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne yapılan ihbarda, İstanbul- İzmir Karayolu kenarındaki Devlet Demiryolları'na ait lojmanların bahçesinde, eskiden kara trenlere su vermek için kullanılan su kuyusunda erkek çocuk cesedi bulunduğu ihbarı yapıldı. Harekete geçen Akhisar Polisi, olay yerine Manisa Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi ekipleri ile Manisa İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) ekiplerini çağırdı. 17 metre derinliğinde olduğu tesbit edilen kuyuda arama çalışması başlatılırken, İzmir Emniyet Müdürlüğü Sualtı Grubu'ndan da yardım istendi. İçersinde yaklaşık 2 metrelik su bulunan kuyuya inen İzmir ekibinden iki dalgıç Umut'un cansız vücudu ile karşılaştı. Talihsiz çocuğun cesedi çıkarılırken, yakınları ayağında bulunan kırmızı renkteki ayakkabılardan, cesedin, 25 Nisan'dan buyana kayıp olan Atatürk İlkokulu 3'üncü sınıf öğrencisi Umut Zambak'a ait olduğu belirlendi.


Acı haberi duyar duymaz olay yerine gelen Umut'un 60 yaşındaki dedesi Ahmet Ali Kaya ile Antalya'dan gelen teyzesi Semra Kaya, olay yerinde birbirlerine sarılarak gözyaşı döktü. Umut'un Manisa'daki bir beyaz eşya fabrikasında çalışan babası Hasan Hüseyin Zambak (35) da çocuğunun bulunduğunu öğrenir öğrenmez olay yerine gelerek oğlunu teşhis etti. 32 yaşındaki Kibariye Zambak'ın ise Umut'un bulunması için İstanbul'da ulusal bir televizyon kanalında canlı yayına gittiği öğrenildi.Manisa Emniyet Müdürü Erhan Alkaya olay yerine gelerek yetkililerden bilgi aldı. Umut'un cenazesi Savcılık incelemesi için önce Akhisar Devlet Hastanesi Morgu'na kaldırıldı. Ardından da otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Akhisar İlçe Emniyet Müdürü Alparslan Demiray, Umut'un o kuyuya nasıl düştüğünün belirlenmesi için soruşturmanın sürdüğünü, İzmir'den gelecek otopsi raporu doğrultusunda soruşturmanın derinleştirilebileceğini söyledi.


Kaynak IHA : Acı haber Akhisar'ı yasa boğdu
Alıntı: Acı haber Akhisar'ı yasa boğdu

Bursa Güvenlik Sistemleri

0 yorum:

Yorum Gönder

Quick Message
Press Esc to close
Copyright © 2013 Bursa Güncel Haber Merkezi All Right Reserved