Son Dakika..
Yükleniyor...
18 Şubat 2014 Salı

Taraftar grubu lideri suçlamaları reddetti

18 Ağustos 2013 tarihinde Derman Caddesi'ndeki bir Tekel bayii önünde meydana gelen olayda; Eskişehirspor taraftar grubu hakkında internet sosyal paylaşım sitesi üzerinden yorum yapan kişiler ile bu gruba üye olanlar arasında kavga çıkmıştı.

Kavgada, 1 kişinin ölümüne 5 kişinin ise yaralanmasına neden oldukları iddia edilen A.F.C., H.Ç., H.G., S.K. M.T. ve M.D.'in yargılanmasına Eskişehir 1. Ağır Ceza Mahkemesi'nde devam edildi. Duruşmada sanıklar ve olayda hayatını kaybeden Semih Sözeri'nin babası Hüseyin Sözeri ile yaralı olarak kurtulan müştekiler ve sanıklar hazır bulundu.

Eskişehirspor'un 'Nefer' isimli taraftar grubunun lideri olarak tanınan M.D. de duruşmaya katıldı. Duruşmada olayla ilgisi olmadığının savunan M.D., "Olay günü belirtildiği gibi o otomobilde değildim. Olayın olduğu sırada Cengiz Topel Caddesi'nde bir lokantadaydım. Böyle bir olaya karışmadığım için kaçmak istedim. Suçsuz olduğumu biliyordum. Sanıkları ve vurulanlardan bazılarını tanırım" diye ifade verdi. Mahkeme heyeti eksikliklerin giderilmesi için duruşmayı erteledi.


Kaynak IHA : Taraftar grubu lideri suçlamaları reddetti
Alıntı: Taraftar grubu lideri suçlamaları reddetti

Bursa Güvenlik Sistemleri

0 yorum:

Yorum Gönder

Quick Message
Press Esc to close
Copyright © 2013 Bursa Güncel Haber Merkezi All Right Reserved