Son Dakika..
Yükleniyor...
19 Şubat 2014 Çarşamba

İstanbul'un sis çilesi

İstanbul'da akşam saatlerinde etkisini arttıran sisle birlikte kent hayatı olumsuz etkilendi.

İstanbul'da deniz taşıtı seferlerinin tamamının iptal edilemesine neden olan sis nedeniyle Kadıköy başta olmak üzere bir çok ilçede görüş mesafesi düşmesi, kenti olumsuz etkiledi. TEM otoyolunun yanı sıra E-5'te de görüş mesafesinin düşmesi nedeniyle sürücüler zorluk yaşadı. Sisten en çok etkilenen Kadıköy'de vatandaşlar yolda yürürken önlerini görmekte zorlandı. Sisin etkilediği Bakırköy sahilinde ise deniz görünmez hale geldi.

TRAFİK FELÇ

Sisle birlikte trafik de durma noktasına geldi. Bir çok vatandaş trafiğin felç olmasıyla Metrobüs ile yolculuk etmeyi tercih etti. Vatandaşların akın ettiği Metrobüs duraklarında yoğunluklar yaşandığı görüldü. Deniz seferlerinin iptal olmasıyla bir çok vatandaşta Marmaray'a akın etti. İskelelerde seferlerin iptal olduğu anonsları sık sık yapılırken seferlerin iptal olduğundan habersiz iskeleye gelen vatandaşlar geri dönmek durumunda kaldı.

MARMARAY'A AKIN

Vatandaşların yoğun ilgi göstermesiyle Marmaray'da seferler arttırıldı. 10 dakikada bir yapılan seferler yoğunluk nedeni ile 7 dakikada bir yapılmaya başlandı. Marmaray sayesinde sisten etkilenmeden karşıya geçebildiklerini ifade eden vatandaşlar, yetkililere teşekkür ettiler.

ABDULLAH COŞKUN - İSMAİL COŞKUN -OĞUZCAN YAZAR - ORHAN METE -METİN BAŞAR


Kaynak IHA : İstanbul'un sis çilesi
Alıntı: İstanbul'un sis çilesi

Bursa Güvenlik Sistemleri

0 yorum:

Yorum Gönder

Quick Message
Press Esc to close
Copyright © 2013 Bursa Güncel Haber Merkezi All Right Reserved