Son Dakika..
Yükleniyor...
19 Şubat 2014 Çarşamba

Bıg Read rekoru 2014’te de final okulları’nda

Oxford University Press'in her yıl düzenlediği Big Read yarışmasında, 2012-2013 eğitim-öğretim yılında Türkiye rekorları kıran Final Okulları, başarılarına kaldığı yerden devam ediyor.

Yarışmanın ilk etabında ilkokullar kategorisinde, 4. sınıf öğrencileri Kaan Güngör, Sudenaz Kokum ve Elif Suna Gegin, öğretmenleri Tahsin Sancılı'nın, ortaokullar kategorisinde 6. Sınıf öğrencileri Didem Yıldırım ve Burçak Öztürk, öğretmenleri Eda Yaşmut'un, 7.sınıf öğrencileri Yiğit Güner ve Ecenaz Polat öğretmenleri Neslihan Duran'ın; liseler kategorisinde 9. Sınıf öğrencisi Berkay Tosun, öğretmeni Kaya Köker'in, 11.sınıf öğrencileri Deniz Sarıkaya, İlkim Sude Metin, Duygu Açan ve Şevval Acar öğretmenleri Tahsin Sancılı'nın rehberliğinde Karadeniz Bölgesi 1.leri olarak ulusal değerlendirmeye katılmaya hak kazandı.

Alınabilecek 30 bölge 1.liğinden 12'sini alan Final Okulları, 2014 yılının ilk etabındaki yarışmada yarışmaya giren tüm okullardan fazla derece alarak geçen yıl kırdığı Türkiye rekorunu da perçinledi.Final Okulları Genel Müdürü Cengiz Karaca, okulun yabancı dilde aldığı başarıların gurur verici olduğunu dile getirerek, olduğunu iki yılda iki kez gelen rekorun tesadüf olmadığını, ulusal değerlendirmede de hedeflerinin yukarıda olduğunu söyledi ve derece alan öğrencileri ve danışman öğretmenlerini tebrik etti.


Kaynak IHA : Bıg Read rekoru 2014'te de final okulları'nda
Alıntı: Bıg Read rekoru 2014'te de final okulları'nda

Bursa Güvenlik Sistemleri

0 yorum:

Yorum Gönder

Quick Message
Press Esc to close
Copyright © 2013 Bursa Güncel Haber Merkezi All Right Reserved