Son Dakika..
Yükleniyor...
20 Aralık 2013 Cuma

Ülkemize hem sağlık, hem de seyahat için geliyorlar



Hisar İnternational Hospital Performans İyileştirme ve Geliştirme Direktörü Dilek Azgun, "Amacımız Türkiye'ye sadece turistik amaçlı seyahat yapılmasından öte sağlık amacıyla da birçok kişiyi taşımaktır" dedi.



İstanbul Fuar Merkezi'nde düzenlenen Sağlık Turizmi Fuarı'nda Hisar İnternational Hospital stant açtı. Sağlık Bakanlığı, Kültür ve Turizm Bakanlığı ve Ekonomi Bakanlığı'nın desteği ile düzenlenen Sağlık Turizmi Fuarı 22 Aralık gününe kadar devam edecek. 56 ülkeden katılımın olduğu fuarda dünya sağlık turizmi profesyonelleri ve sağlık sektörü bir araya geldi.



Son yıllarda özellikle medikal alandaki doktorların üstün başarılarının Türkiye'de sağlık turizminin gelişmesinde en önemli bir etken olduğunu ifade eden Hisar İnternational Hospital Performans İyileştirme ve Geliştirme Direktörü Dilek Azgun, "Dünyada tıbbın en iyi olduğu ülkeler arasında Türkiye rahatlıkla sayılıyor. Özel sektörde çok ileri, hızlı bir şekilde hastaneler açıldı. Hepsinde çok üstün teknolojik yatırımlar yapıldı. Ve dünyada sağlığa muhtaç ve bu imkanlara sahip olmayan milyonlarca insan var. Sonuçta biz bulunduğumuz bu fuarda bütün hastaneler el birliği içerisinde, ülkemize daha fazla hasta alabilmek gayreti içerisinde ortak bir platformda buluşmuş durumdayız. Amacımız Türkiye'ye sadece turistik amaçlı seyahat yapılmasından öte sağlık amacıyla da birçok kişiyi taşımaktır. Üstün teknolojilerimiz ve hekimlerimizin el becerileri çok güçlü olması sebebiyle yakın destinasyonlarda yapılamayan ameliyatlar ve tedaviler için tüm dünya insanlarına hizmet vermek anlamında bu gönüllülüğe başlamış bulunuyoruz. İnsanlar hem hastalıklarına şifa bulmak istiyor hem de güzel vakit geçirmek istiyorlar. Biz farklı olarak tıbbın iyiliğini kullanarak hem kültür turizmimizi hem sağlık turizmimizi birleştirerek uygun fiyatlarda hizmet verme şansına sahibiz" diye konuştu.



NİHAL IŞIK





Kaynak: Ülkemize hem sağlık, hem de seyahat için geliyorlar

Bursa Güvenlik Sistemleri

0 yorum:

Yorum Gönder

Quick Message
Press Esc to close
Copyright © 2013 Bursa Güncel Haber Merkezi All Right Reserved