Son Dakika..
Yükleniyor...
20 Aralık 2013 Cuma

Fenerbahçeli futbolcular ve teknik heyet yemekte bir araya geldi



Fenerbahçe'nin tecrübeli futbolcusu Emre Belözoğlu, sezon sonunda şampiyon olacaklarını söyledi.



Keyifli geçen yemekte, geçtiğimiz günlerde 3. kez baba olan Portekizli futbolcu Bruno Alves'in oğlu için de pasta kesildi. Sarı-lacivertli kaleci Volkan Demirel, takım adına Alves'e oğlu için hediyeler verdi.



FB TV'ye açıklamalarda bulunan takım kaptanı Emre Belözoğlu ile Portekizli futbolcu Bruno Alves, düzenledikleri yemek organizasyonlarının takıma uğurlu geldiğini söylediler.



EMRE BELÖZOĞLU: "KAZANMAYA DEVAM ETMEK İSTİYORUZ"

Emre Belözoğlu, bütün takım arkadaşlarına ve teknik heyete teşekkür ederek, "Takım olarak gerçekleştirdiğimiz yemek organizasyonları geleneksel hale geldi. Yemek organizasyonları takıma uğurlu geldi. İnşallah bu uğurumuz devam eder. Kazanmaya devam etmek istiyoruz" dedi.



"ÖNÜMÜZDEKİ GÜNLERDE DÜZ KOŞULARA BAŞLAYACAĞIM"

Tecrübeli futbolcu Emre Belözoğlu, sakatlığı ile ilgili sorulan bir soruya, "Çok iyi bir sağlık ekibimiz var. Tedavi sürecim çok iyi geçiyor. Bana yardımcı olan herkese teşekkürler. Önemli ve uzun sürecek bir sakatlık sürecini kısalttık. Önümüzdeki günlerde düz koşulara başlayacağım. Takım olarak çok iyi bir sezon geçiriyoruz" cevabını verdi.



"YABANCI FUTBOLCULARA YARDIMCI OLMAYA ÇALIŞIYORUZ"

Bronu Alves'in yeni doğan oğlu Eduardo için de pasta kestiklerini belirten Belözoğlu, "Yabancı arkadaşlarımızın yeri bizde her zaman farklıdır. Elimizden geldiğince onlara yardımcı olmaya çalışıyoruz. Bruno geçtiğimiz günlerde 3. kez baba oldu. Onun için de bir pasta kestik. Bruno Alves'in çocuğuna uzun ömürler diliyorum" diye konuştu.



"SEZON SONUNDA İPİ GÖĞÜSLEYECEĞİZ"

Sarı-lacivertli futbolcu Emre Belözoğlu, hafta sonu Kardemir Karabükspor ile oynayacaklarını hatırlatarak, "Bu sezon çok fazla sakatlık yaşadım. Takım iyi bir hava yakaladı. Taraftarlarımız da bunun farkında. Takımımız kazanma isteği ortaya koyuyor ve bu da bir takımın sahip olması gereken duygudur. Sezon sonunda ipi göğüsleyen taraf olacağımızı düşünüyorum" şeklinde konuştu.



BRUNO ALVES: "BU AİLE ORTAMINDA OLMAKTAN ÇOK MUTLUYUM"

Fenerbahçe'nin Portekizli yıldızı Bruno Alves ise Fenerbahçe ailesinin bir parçası olmaktan dolayı çok mutlu olduğunu dile getirerek, "Yeni bir bebeğimiz dünyaya geldi ve bu da yeni tecrübe demek. Güzel bir duygu. Yemek organizasyonlarımız artık geleneksel bir hale geldi. Ben herkese teşekkür ederim. Bu aile ortamında olmaktan dolayı çok mutluyum" ifadelerini kullandı.





Kaynak: Fenerbahçeli futbolcular ve teknik heyet yemekte bir araya geldi

Bursa Güvenlik Sistemleri

0 yorum:

Yorum Gönder

Quick Message
Press Esc to close
Copyright © 2013 Bursa Güncel Haber Merkezi All Right Reserved