Son Dakika..
Yükleniyor...
20 Aralık 2013 Cuma

Gürcistan Bank of Georgia Türkiye’de temsilcilik ofisi açtı



Bank of Georgia'nın, Tel-Aviv, Londra ve Budapeşte'nin ardından yurtdışındaki dördüncü temsilcisi Türkiye oldu. Shangri-La Bosphorus Otel'de düzenlenen açılış törenine, Aktif Bank CEO'su ve Yönetim Kurulu Üyesi Önder Halisdemir, Bank of Georgia CEO'su Irakli Gilauri, Bank of Georgia Türkiye temsilcisi Nika Gilauri, Bank of Georgia Denetim Kurulu Başkanı Neil Janin, işadamları ve çok sayıda davetli katıldı.



Tören ilk olarak kokteyl ile başladı. Ardından konuşma yapan Bank of Georgia CEO'su Irakli Gilauri, "Bank of Georgia, Gürcistan'ın en büyük bankası olmakla birlikte ülkenin yüzde 30'unu kapsayan bir bankadır. Türkiye ile Gürcistan arasında çok fazla ticaret ve turizm hacmi görüyoruz. Türkiye'de bu şekilde bir temsilci ofisi açarak, ticari ve turizm faaliyetlerini daha da artırabileceğimizi düşünüyoruz. Bank of Georgia'nın Türkiye'ye vereceği mesaj aslında çok basittir. Biz Gürcistan'ın en iyi bankasıyız ve sizin Gürcistan'da gerçekleştireceğiniz işlerde ortağınız olmak istiyoruz. Böylece ticari faaliyetlerimizin artmasını istiyoruz" dedi.



"BANK OF GEORGİA YAPTIĞI İŞLERİ TÜRKİYE'YE TAŞIYARAK DAHA ANLAMLI İŞLER YAPACAKTIR"

Bank of Georgia'dan etkilenmemenin mümkün olmadığını ifade eden Aktif Bank CEO'su Önder Halisdemir, "Hatta ben yatırımcısı olmak için Londra borsasından hisse fiyatlarını kovalıyorum. Mükemmel işler yapmışlar. İki banka arasında yenilikçilik açısından benzerlikler görüyorum. Aktif Bank, Türkiye'nin en büyük bankası olarak Gürcistan ile olan ilişkilerinde de Bank of Georgia'nın burada yapacaklarında da yatırım yapmak istemektedir. Fakat şunu görüyorum ki Bank of Georgia, Gürcistan'da yaptığını dünyanın farklı yerlerinde de temsilcilikleri var ama yaptığı işleri Türkiye'ye taşıyarak, Türkiye'de de anlamlı işler yapacaktır. İnşallah daha geniş işler yapsınlar" diye konuştu.



Konuşmaların ardından Bank of Georgia ve Aktif Bank arasında para transferi ve sigortacılık alanlarında 2 ortak hizmet sözleşmesi imzalandı. Sözleşme kapsamında iki banka arasında Türkiye'nin ilk ve tek yerel para transfer hizmeti olan Ucuz Para Transferi (UPT) ve Aktif Bank'ın Sigortayeri Sigorta ve Reasürans Brokerlik A.Ş. ile Bank of Georgia'nın Aldagi BCI arasında sigorta hizmetleri konusunda işbirliği kararı alındı. Daha sonra yemeğe geçildi. Yemeğin ardından tören, Kafkas ve Gürcü halk oyunları gösterisiyle son buldu.



DOĞAN CAN CESUR





Kaynak: Gürcistan Bank of Georgia Türkiye'de temsilcilik ofisi açtı

Bursa Güvenlik Sistemleri

0 yorum:

Yorum Gönder

Quick Message
Press Esc to close
Copyright © 2013 Bursa Güncel Haber Merkezi All Right Reserved