Son Dakika..
Yükleniyor...
28 Mayıs 2014 Çarşamba

Ödüllerini Başbakan Erdoğan'ın elinden aldılar

AK Parti Siyaset Akademisi Ödülleri Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından verildi.

Kütahya il birincisi Remzi Günay ve il Koordinatörü Ahmet Çınar ödüllerini Başbakan Erdoğan'ın elinden aldı.

AK Parti Genel Merkez AR-GE Başkanlığı'nda gerçekleştirilen 16. Dönem Siyaset Akademisi 'Yerel Yönetimler Lider Ülke Türkiye' programında dereceye giren İl Birincilerine ödülleri Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından verildi.

Kütahya il birincisi Remzi Günay'da ödülünü Başbakan Erdoğan'ın elinden aldı. AK Parti 87. Genişletilmiş İl Başkanları toplantısının ardından düzenlenen törende Kütahya İl Birincisi Remzi Günay'ın yanı sıra Siyaset Akademisi İl Koordinatörü Ahmet Çınar da ödülünü Başbakan Erdoğan'dan aldı.

AK Parti 16. Dönem Siyaset Akademisi İl Birincisi Remzi Günay, yaptığı açıklamada, "Yaklaşık 10 yıldır AK Parti Teşkilatı'nın aktif olarak içindeyim. Siyaset Akademisi programlarından şahsen çok istifade ettiğimi söylemek isterim. Zira bu programla, katılımcıların donanım ve birikimlerinin arttırılmasının farklı görüş ve düşüncede ki insanlarımızın AK Parti'yi daha yakından tanımasına önemli katkılar sağlamıştır" diye konuştu.

AK Parti Kütahya İl Başkan Yardımcısı ve İl Koordinatörü Ahmet Çınar da, "AK Parti 16. Dönem Siyaset Akademisi 'Yerel Yönetimler Lider Ülke Türkiye' programında dereceye giren il birincilerine ve il koordinatörlerine, ödülleri bizzat Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğna tarafından Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısından sonra verilmiştir. Ayrıca İlimizde gerçekleştirilen Siyaset Akademisi'nin tüm katılımcıları için hazırlanan sertifikalarda yapılacak olan ilk İl Danışma Meclisi Toplantısı'nda verilecek" ifadelerini kullandı.

HÜSEYİN EFE


Kaynak IHA : Ödüllerini Başbakan Erdoğan'ın elinden aldılar
Alıntı: Ödüllerini Başbakan Erdoğan'ın elinden aldılar

Bursa Güvenlik Sistemleri

0 yorum:

Yorum Gönder

Quick Message
Press Esc to close
Copyright © 2013 Bursa Güncel Haber Merkezi All Right Reserved