Son Dakika..
Yükleniyor...
31 Mart 2014 Pazartesi

Yenipazar'da Zafer Savcı, bir dönem arayla koltuğu geri aldı

Aydın Yenipazar'da Savcı, 5. dönem belediye başkanlığı için arkasındaki parti MHP'ye 654 oy fark atarak yeniden koltuğa oturmayı başardı.

Yenipazar'da açılan sandıkların ardından Zafer Savcı resmi olmayan sonuçlara göre yüzde 38,7 oranla 3 bin 554 oy alarak birinci oldu. Zafer Savcıyı takiben MHP'li Ebubekir Karakaş ise yüzde 31,6 oranla 2 bin 900 oy aldı. Mevcut Belediye Başkanı CHP'li Yüsran Erden de yüzde 29'luk oranla 2 bin 665 oy aldı.
Seçim sonuçlarının ardından Yenipazarlılara teşekkür eden Yenipazar belediye Başkanı Zafer Savcı "4 dönem yaptığımız başarılı çalışmalarımız nedeniyle halkımız yeniden aday olmamı istemişti. Bana tekrar bu görevi layık gördükleri için tüm Yenipazar halkına teşekkür ederim. Bir dönem aradan sonra hizmetlerimize kaldığımız yerden devam edeceğiz. İlçemizde tarım ve hayvancılığı kalkındıracağız. Meyveciliği kalkındıracağız. Meyvecilikle birlikte tarımsal sanayi gelecek meyve suyu fabrikası gelecek. Hem gençlere iş istihdamı doğacak, hem de çiftçinin malı bu yönde para edecek. Yenipazar'a yakın bir kişiyim. Düğünlerinde, cenazelerinde ben hep yanlarında oldum. Yenipazar'da geçen 5 yılda gelişen bir şey olmadı. Bence Yenipazar sakin şehir değil, üreten şehir olmalıdır. Ben bunu dillendireceğim. Yenipazar'ı üreten şehir yapacağım" dedi.


Kaynak IHA : Yenipazar'da Zafer Savcı, bir dönem arayla koltuğu geri aldı
Alıntı: Yenipazar'da Zafer Savcı, bir dönem arayla koltuğu geri aldı

Bursa Güvenlik Sistemleri

0 yorum:

Yorum Gönder

Quick Message
Press Esc to close
Copyright © 2013 Bursa Güncel Haber Merkezi All Right Reserved