Son Dakika..
Yükleniyor...
30 Mart 2014 Pazar

Erzurum’da etkili olan kar yağışı nedeniyle köy yolları kapandı

Erzurum'da gece saatleri itibariyle başlayan kar yağışı hayatı olumsuz etkiliyor.

Erzurum Valisi Altıparmak, "Etkili olan kar yağışı nedeniyle 14 köyde yollar kapanmış durumda. Bazı köylerimize seçim sandığı bile gidemedi." dedi.

Erzurum'da seçim günüde aralıksız devam eden kar yağışı hayatı olumsuz etkiliyor. Etkili olan tipi nedeniyle bazı köylerin yolları kapanırken bazı köylere seçim sandıkları ulaştırılamadı. Oy kullanmak için Erzurum Anadolu Lisesi'ne gelen Vali Altıparmak, Erzurum'da etkili olan kar yağışı nedeniyle oyunu öğleden sonra kullandığını belirtti. Erzurum Valisi Ahmet Altıparmak,

"Karayolların, özel ekiplerini devreye sokmamıza rağmen halen ulaşamadığımız köylerimiz var. En son aldığım bilgiye göre 14 tane köyümüz kaldı. 6 tane Karayazı'da, 7 tane Horasan'da 1 tane de Köprüköy'de. Toplam 14 köyümüz kaldı. Onlara da 1-2 saat içinde ulaşacağımızı düşünüyorum. Ulaştığımız zaman zaten vatandaşımız oylarını kullanabilecekler. Aklınıza gelebilecek bütün araçları kullandık. Sandıkları ulaştırmak için elimizden gelen gayreti gösterdik. Hatta kaza tehlikesi atlatan askerlerimiz oldu. Doğu da kalan kar ekiplerimiz oldu. Şuana kadar can yönünden hiçbir sıkıntımız olmadı. Kapanan 14 köyde tipi etkili. Göz gözü görmüyor. Karı bir şekilde açarız ama tipiden dolayı ulaşamıyoruz. Kar fırtınası olunca göz gözü görmüyor. 3 metre ilerisini göremiyorsunuz. Her halükarda seçim zamanı içinde sandıkları vatandaşlarımıza ulaştırıp vatandaşlarımızın oy kullanmasını sağlamak için çalışıyoruz. " şeklinde konuştu.

ÖZGE BOZO


Kaynak IHA : Erzurum'da etkili olan kar yağışı nedeniyle köy yolları kapandı
Alıntı: Erzurum'da etkili olan kar yağışı nedeniyle köy yolları kapandı

Bursa Güvenlik Sistemleri

0 yorum:

Yorum Gönder

Quick Message
Press Esc to close
Copyright © 2013 Bursa Güncel Haber Merkezi All Right Reserved