Son Dakika..
Yükleniyor...
27 Haziran 2014 Cuma

Sağ Salim filminin karavanına yoğun ilgi

Türkiye'de gösterime girdiği günden beri büyük bir beğeni toplayan ve devamı çekilen Sağ Salim filminin karavanına Suşehri'ndeki gurbetçi vatandaşlar yoğun ilgi gösteriyor.

Türkiye'de gösterime girdiği ilk günden beri büyük bir beğeni ile izlenen ve devamında ikincisi çekilen Sağ Salim filminin karavanına Suşehri'ndeki gurbetçi vatandaşlar yoğun ilgi gösteriyor.

Cenazeden korkan ve kamyoneti ile bir cenazeyi taşıması gereken Sivaslı bir vatandaşın başından geçen tirajı komik macera dolu Sağ Salim filmin ikincisindeki çekimlerde kullanılan karavan tipi kamyonete D-100 karayolu üzerinde seyahat eden gurbetçi vatandaşlar büyük ilgi gösterip film arabası ile hatıra resim çektiriyor.

Filmin yönetmeni Ersoy Güler yaptığı açıklamada, " Sağ Salim' isimli vizyondaki filmimiz sinemalardaki gösterimlerinde ve televizyon kanallarındaki başarısı ile ikincisi çekildi. Geçen yıl ve bu yıl Türk sinemasının en komik filmi diye söylüyorlar. Şimdi komik denirken insanlarda şu var, Türk sinemasında komedi filmlerin de kaba komedi dediğimiz karakter, kıro tipleme, kaba saba biraz dalga geçer bir tavırla komediler yapılmaya çalışılıyor. Anadolu'dan çok güzel ekmek yiyoruz. Başı sıkışan hemen Anadolu'ya sığınıyor. Sinema ciddi bir iş olduğu için, yapılan eserler nesiller boyu kaldığı için maalesef biraz daha özen, biraz daha ciddiyet, biraz daha gerçekçilik duygusuna ciddiyet istiyor. Bu benim kişisel görüşüm. Bu benim ilk sinema filmim, ben yıllardır dizi çekimleri yapıyorum. Anadolu'da sinema filmlerinde işlenecek binlerce mevzu var. Sağ Salim sinema filminde beklediğimiz başarı ikinci vizyonu da beraberinde getirdi."dedi.

Aslen Suşehri'ne bağlı Beydeğirmeni köyünde doğduğunu belirten Güler, "Babam ve annem köyde yaşıyorlar bende kendilerini ziyarette giderken Sağ Salim filminin ikincisinde kullandığımız karavan tipi kamyoneti köyüme götürdüm. Yol kenarına park ettiğimiz film arabamıza yoldan geçen sürücüler ve gurbetçi vatandaşlarımız büyük ilgi gösterip hatıra resim çektiriyorlar. Sağ Salim filminin Türk halkı tarafından büyük bir beğeni görmesi bizleri ekip olarak çok mutlu etti" diye konuştu.

SİNAN YAYLAK


Kaynak IHA : Sağ Salim filminin karavanına yoğun ilgi
Alıntı: Sağ Salim filminin karavanına yoğun ilgi

Bursa Güvenlik Sistemleri

0 yorum:

Yorum Gönder

Quick Message
Press Esc to close
Copyright © 2013 Bursa Güncel Haber Merkezi All Right Reserved