Son Dakika..
Yükleniyor...
20 Haziran 2012 Çarşamba

Learnihongo Japonca Dersleri 1 Kitabı Çıktı


Anime izlemeye ne zaman başladığımı hatırlamıyorum. Fakat izlemeye başladığımda beri Japonca'ya olan ilgim her geçen gün arttı. Bu yüzden de bir süredir learnihongo.comsitesini takip ediyorum. Facebook fan sayfasında kitabının çıkacağı haberini daha önceden vermişlerdi. Kitap bugün çıkmış. Kitabı da en kısa sürede temin etmeyi düşünüyorum. 

Kitabın Önsöz'üne bakacak olursak:

Asya dillerinden birini öğrenirken gözümüze hiç alışık olmayan alfabelerle karşılaşırız. Bunlara baktığımızda hemen hepsi birbirine çok benzese de aslında farklılıklar mevcut. Biz bu kitabımızda bu alfabelerden biri olan Japon alfabesini kolay ve hızlı bir şekilde öğretmeyi görev edindik. LearNihongo ekibi olarak siz değerli öğrencilerimizden gelen talep doğrultusunda, Türk öğrencilerine yararlı olabilecek bir kaynak kitap ortaya koymanın sevincini yaşamaktayız. Kitabımız içerisinde kısaca Kana olarak adlandırdığımız Hiragana ve Katakana alfabeleri üzerinde durulacaktır. Gerek kana hecelerinin çizimlerini, gerekse de dilbilgisi kurallarını öğreteceğimiz bu kitabın siz değerli öğrencilerimize katkısı olması dileğiyle..

BU KİTABI KİMLER ALMALI?

Japonca’ya gönül vermiş herkesin 1. derecen uğrak mekanı olan LearNihongo sitesinin, sizler için hazırlamış olduğu Japonca kitapları serisinin ilk kitabı olan LearNihongo Japonca Dersleri 1 kitabı;

  • Japonca’ya yeni başlayacaklar,
  • Kelime haznesini geliştirmek isteyenler,
  • Daha hızlı hiragana ve katakana okuyup yazmak isteyenler içindir.
Bu kitap ile Japon alfabesinin ne kadar basit ve kolay olduğunu, göze karışık gelen hecelerin ne kadar zevkle çizildiğini göreceksiniz. Toplam 14 günlük bir çalışma programı ile gelen Japonca Dersleri 1 kitabı ile, Kana gramer kurallarını ve çizimlerini 105 adet Japonca kelime üzerinde çalışarak çok hızlı bir şekilde öğreneceksiniz. İlk kitabımızda siz Japonca öğrenenlere temel basamak ve bir başucu kitabı olacak bir eser ortaya koyduğumuza inanıyoruz. 

Tüm öğrencilerimize büyük katkısı olacağını düşündüğümüz bu eser ile Türkiye'deki Japonca eğitimine verdiğimiz destek daha da artmış bulunmaktadır. Kitabın çıkmasını büyük sabırla bekleyen tüm üye ve takipçilerimize şükranı borç bilir, teşekkür ederiz..

0 yorum:

Yorum Gönder

Quick Message
Press Esc to close
Copyright © 2013 Bursa Güncel Haber Merkezi All Right Reserved