Son Dakika..
Yükleniyor...
7 Nisan 2013 Pazar

EXCEL ÖDEVLERİ HAKKINDA BİLGİLENDİRME


MICROSOFT EXCEL UYGULAMA ÖDEVİ HAKKINDA BİLGİ

·        Ödevlerinizi öğrenmek için bilgiiletisimteknoloji.blogspot.com adresini ziyaret edin ve ödevinizi bilgisayara kaydedin.
·        Sınıfta herkes için farklı ödevler verilmiştir ve her öğrenci verilen ödevden sorumludur. Ödevin açıklandığı dosya ilk olarak web tarayıcınızda açılır. Bilgisayara indirmek için hemen üstte bulunan dosya menüsünden indir seçeneğini seçin.
·        Ödevinizin yazılı olduğu dosya PDF dosyasıdır. Açılmıyorsa bilgisayarınıza www.adobe.com sayfasından acrobat reader programını kurun.
·        Ödevinizden neleri yaparsanız ne kadar puan alacağınız açıkça belirtilmiştir.
·        Ödevler EXCEL’de hazırlanılacaktır. Başka programlarda hazırlanması halinde değerlendirmeye alınmayacaktır.
·        Excel’de hazırlanan ödev kaydedilirken dosya ismi olarak sınıf-no (örnek:9A-122) verilecektir.
·        Hazırlanan ödevin teslimi mail yolu ile olacaktır. Excel dosyası maile ek olarak eklendikten sonra bilgiteknolojileri13@gmail.com adresine gönderilecektir. Mail gönderiminde konu bölümüne sırasıyla sınıf-no-ad-soyad (örnek: 9-C 128 Fatih Hiçsusmaz) yazılacaktır. Mail gönderirken e-posta adresini doğru yazdığınızdan ve gönderildiğinden emin olun.
·        Ödevinizde herhangi bir sorun varsa size bu konuya ilgili mail gönderilecektir. Bu nedenle mail adresinizi takip etmeye devam edin.
·        Ödevin son gönderim tarihi 10 NİSAN ÇARŞAMBA  saat 21.00’dır. Daha sonra gelen ödevler değerlendirmeye alınmayacaktır.
·        11 Nisan Perşembe günü ödevini tarafıma ulaştıranların listesi sınıflara gönderilecektir. Ödevini göndermesine rağmen listede ismi olmayanlar en kısa zamanda benimle iletişime geçmelilerdir.
BAŞARILAR..

Gizem ETLİCAN DENİZ
Bilişim Teknolojileri Öğretmeni

0 yorum:

Yorum Gönder

Quick Message
Press Esc to close
Copyright © 2013 Bursa Güncel Haber Merkezi All Right Reserved